USA photo diary 1

Hej kompisar, har saknat er lite faktiskt. Tänkte bara flika in och säga att livet är fucking underbart ibland. Har bockat av en hel del saker från min cheklista bland annat, t.ex. som köpt Rayban Wayfarer på rodeo drive, köpt nånting i en secondhandbutik i Hollywood, blivit stannad av polisen, varit på Universal Studios och ätit på Hooters. Det är en del bilder från de senaste dagarna, men fler bilder kommer eftersom vi ska va här i en hel vecka till. Klockan är 17.08 här och nu ska vi ut och äta. Jag trivs.
Pappa och mamma, jag saknar er.

Los angeles

Nu har jag packat det sista och ska bege mig mot Jess. Har laddat datorn med en miljard filmer till en kanske femton-timmars flygresa. Ni kommer nog inte höra från mig på några dagar här men datorn är med och kommer blogga så mycket som det bara går. Puss på er. USA, her i come.

Några finaBrunt skärp och grå jeans


Jeanskjol


Såhär ska jag gå klädd i LA. I elva dagar.

Två fina

Hej mina fina läsare. Ledsen för dålig uppdatering men har haft för mycket att stå i innan resan. Tänkte bara informera om läget. 1. jag har köpt allt tyg till min balklänning men en sneak blir det EJ 2. Kan bocka av "utspringsskor" från min studentlista. Måste nog dock ta av mig skorna just under sjävla löpet. 3. Tycker att dom här bilderna är så himla fula men fina. Förstår inte riktigt varför jag är uppe redan, när jag är så himla trött. Hörs.

Jag älskar dig

Det är många som har frågat om min pojkvän i alla dessa bloggar jag har ägt. han heter somsagt Jesse. Född i USA men flyttade som liten plutt till åby (?). I alla fall så träffades vi första gången för kanske 4-5 år sedan på en fotbollscup i Linköping. Modig som jag var frågade jag direkt om msn och vi pratade ett tag men det rann senare ut i sanden. För 2 år sedan tog Jess kontakten igen och skrev och vi träffades.. Jag föll pladask och nu sitter vi här.. 2 år senare och jag älskar honom förmodligen mer än vad jag någonsin gjort. Nu ska jag plugga. Hörs.

Nossa nossa

Nu är jag så jävla lättat. Ett 8 veckors arbete är äntligen avklarat. Det ska firas med innebandymatch(?) och kanske kebab (?). Ska lyssna på Ai se eu tu pego så jag spyr för jag tänker på så bra saker när den bedövar mina öron.

Hjälp

Någon som vet hur man får menyn närmre bilderna?

Två stycken som jag gillar


Perfekt

Exakt så som jag gillar det. En slapp boyfriends-sweater och ett bar gråa jeans. Det bruna bältet kryddar verkligen till det. Julia på pricken!

Mycket nu

En ledig dag som denna får man lägga på skolarbete, men jess har varit bra sällskap. Senare kommer Matilda och hjälper till lite. Hon ligger lite mer på MVG-standard så då kanske jag får något gjort men det blir nog film och pizza. och chips. Jag har inte tid med det här just nu. Vi hörs imorn.

Wish big

Efter många om och men så fick jag mitt Wish big från Dogeared. Något minde än jag trodde men fint äre. Använder det för det mesta varje dag men mest till vit/svart tisha, halvtvättade Acnejeans och mina vita Nike air force 1.

Några fina
Från 5inchandup.

Skinn

En "skinngympapåse" för ett skampris. Jag gillar den.

Vill ha
Godkväll på er läsare. Nu vill jag ha sommar och äta jordgubbar i ovispad grädde. Jag vill ha ett Hermés armband men min budgett räcker inte riiiiktigt till det och jag vill ha en engelsk bulldog bebis. Visar upp ett myrorna-fynd senare.

En resa till USA


Känns så jävla underbart att ha köpt bijetter och bokat hotell till USA. Så jävla skönt. Ännu bättre att jag åker med Jess. Om minde än en månad kommer jag besöka LA och kameran är naturligtviv med!

Simple


Körde på en enkel knut idag. Roligt att redan ha så mycket läsare frästen även fast jag flyttar runt så mycket och inte ens ha gått ut med en ny blogg än. Ligger bara och myser i min assköna newportmorgonrock med stjärnor. Har något bra att berätta sen men det kommer i ett senare inlägg.

Karen Millen

Väskan som jag bloggade om i http://juliaahansson.devote.se/blogs/14117518/most-wanted.htm#WriteComment. Hörs senare.

Jag förstår att ni tröttnar

Nu är jag tillbaka här igen, som jag alltid säger "förhoppningsvis för att stanna för gott" men man vet ju aldrig. Känns som att devote inte riktigt är min.. stil? Devote är.. Lite "högstadiet". Förövrigt så har jag uppfyllt en av mina drömmar idag. Ni får se imorn.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0