Myser med några Diptyque-kopiorHar ju länge velat ha ett par Diptyque-ljus på mitt blanksvarta skrivbord men har också alltid känt att jag inte vill lägga de pengarna på ett par ljus och då kommer H&M alltid till undsättning. 60 kr styck och fulare men det tar jag. Ny rosa Acne-tee. Min dator är tydligen fullproppad med virus (nästan omöjligt eftersom det är en Mac och därför lika omöjligt att hitta program som tar bort viruset). Hörs!

Ledsen vänner

Jag måste informera igen om att jag måste göra ytterligare ett bloggbyte. Filerna jag lägger upp blir alldeles för dåliga och blogg.se laggar. Vet inte vart jag hamnar men blogspot är ett aldernativ även fast blogger.com inte fungerar på min dator för tillfället. Jag är på så dåligt humör nu. Vi hörs senare om en lägesrapport.

En vy från Kalifornien


Vitt och guld

Ungefär såhär går jag klädd varje dag och det är så jävla underbart. 25-26 grader och inte ett moln. Det blir ändå kallare på kvällarna och då tar man fram skinnjackan. Har inte visat nånting som jag har köpt här nere, men bland annat blusen på bilden från Zara och klockan är från Michael Kors.

Malibu

Har varit och gidit runt i Malibu idag. Har tagit massa bilder men ingen vill laddas upp. Förstår ingenting, ska jag behöva byta blogg igen? Nu är jag trött och förbannad. Bilder kommer så fort det fungerar.

RSS 2.0